Beoordelingen van Yang Yang Sushi Eindhoven

Recente recensies van Yang Yang Sushi Eindhoven

5 sterren na 524 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk genoten van sushi schotel! Altijd heel erg vers en super lekker.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi! Ik bestel altijd bij Yang Yang!

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn heel tevreden over yang yang en hebben al vaker telefonisch besteld. Gister voor de eerste keer digitaal en dat ging prima. En zeer vriendelijke en vlotte bezorging.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd geweldige sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was boven verwachting snel. Het eten was lekker als altijd.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima op tijd en de sushi was heerlijk!

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen al jaren wekelijks bij Yang Yang. 3 keer verhuisd en ze blijven ons herkennen. Eten is lekker, personeel extreem vriendelijk. We hebben veel verschillende sushi plekken geprobeerd maar blijven altijd hier uitkomen.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi en snelle en vriendelijke bezorging! Ik bestel alleen nog maar bij YangYang :)

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer besteld, Was heerlijk gaan we zeker nog een keer doen.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en vers bereid zoals elke keer! Top sushi!

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bestelling kwam ruim op tijd. Top!

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is elke keer weer zo genieten van Hun sushi. We zijn helemaal fan van soft shell crab roll Lauwwarm. Delicious ! En ook altijd, haast op de minuut af, op tijd bezorgd

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit en goede service. Het was gewoon weer voortreffelijk en heerlijk genieten!

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

5 sterren 👍🏻

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super! Mooi opgemaakte schaal, super smaakvol en exact op gewenete tijd bezorgd! Een dikke 10!

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker en altijd optijd☺️

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt goed en op tijd bezorgd.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk! Ik ben de tel kwijt hoe vaak ik hier besteld heb :D Ik heb tussendoor ook andere sushi restaurants geprobeerd om vervolgens te schrikken hoeveel beter Yang Yang Sushi is.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker weer

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer zo ontzettend genoten op een speciale dag voor ons, we zijn elf jaar samen🙏

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. En netjes op rijd bezorgd.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers , lekker en snel geleverd

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was goed en snel klaar

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker besteld. Altijd prima voor elkaar en...lekkerrr!!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, netjes en op tijd. Erg lekker

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk maar het mag even duren!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Superverse sushi en geweldige service! Altijd op tijd met de bezorging, kortom, een echte aanrader 👍🏻👍🏻

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, voor een goede prijs en snelle service!

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi voor een redelijke prijs.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer super ! Kleine aanpassing in family box zonder enig probleem verwerkt. Sojabonen ook heerlijk, tonijn en zalm smelten op je tong 👍🏻

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Meer dan 25 minuten buiten moeten wachten. Slecht geregeld.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker genoten! Prima in orde en goed op rijd geleverd.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima , lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker sushi. Vooral de Dragon roll is heerlijk. Bezorging is ook altijd erg snel.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was mooi op tijd en zoals altijd van hoge qualiteit, volgende ronde bestel ik weer bij Yang Yang Sushi

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is gewoon goed.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, wat warm moest zijn was warm. Keurig op tijd geleverd.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel goed service.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd klaar, lekker als altijd.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was rond de tijd die ik had aangegeven, goed contactloos. Het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima service en top kwaliteit!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

f*cking lekkhaa

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitmuntende kwaliteit en super verzorgd! Helemaal tevreden op de verjaardag. Hier blijf ik zeker bestellen.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker. Meer dan genoeg ook. We komen zeker nog eens

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

als van ouds heerlijk vooral de warme rol was verrukkelijk.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker sushii.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en prima kwaliteit

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker voor herhaling vatbaar en keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

‘Middags besteld s’avonds op tijd geleverd. Heerlijk gegeten, goed adres.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, zoals altijd!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en stipt op tijd!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect alles

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was op tijd klaar. Het was verrukkelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn zoon is er dol op en bezorging is sneller dan indicatie;-)

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very tasty. As usual.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk!!! Echt een aanrader!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden zeker 5 sterren kunnen zijn ware het niet dat de bestelling een beetje door elkaar geschud aankwam. Ga het zeker nog eens proberen.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima op tijd en lekker!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker lekker eten!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker. Lekker lauw warme sushi. Producten smaken vers. Ik ben fan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi is altijd zo lekker hier, goede service, kwaliteit en niet overdreven duur. Sinds ik alle sushi heb getest een aantal jaar geleden, is en blijft dit de favoriet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk. Vers gemaakt en aardige mensen bij afhalen.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en ze waren er nog eerder dan ze hadden aangegeven ! Het was nog super warm

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Was ook optijd klaar!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag besteld, het was weer heerlijk, lekker dichtbij van huis en lekker vers, ik raad ze zeker aan voor iedereen die zin heeft in sushi e.d.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk, alleen jammer dat het niet op de afgesproktijd klaar was. 15 min de de kou moeten wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, snelle service en aardige mensen. Echt een aanrader!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, zoals altijd.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Stond op tijd klaar, en was kwaliteit was zeer goed

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd. De beste sushi van Brabant...

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer top, zoals altijd. Dat een bestelling net ietsje later is als er een dik pak sneeuw ligt is erg begrijpelijk, dus als mensen daarover in hun recensie gaan klagen (zoals ik hier net ergens las), dan moeten ze het voortaan lekker zelf gaan halen. Dikke fooi waard dat Yang Yang zelfs met dit weer bezorgt en uiteraard weer super kwaliteit levert. Top!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was top 👌

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, zoals altijd.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is heerlijk. De bezorging laat te wensen over. De bestelling kwam een half uur later, dan ik op hun tijdslot had aangegeven. Ik heb hier zelf over gebeld, helaas krijg ik alleen te horen dat ik begrip moet hebben voor yang yang. Ze geven ook aan de bestellingen niet aan te kunnen en dat het daardoor komt. Ook degene die de bezorging komt doen geeft aan dat ik begrip voor hun situatie moet hebben. Ik vind het persoonlijk erg jammer dat ze op deze manier met klanten omgaan.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superrrrrr lekkerrrrr kei goed

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerljk

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en vers! De loempia's waren helaas lauw maar ik woon ook best een eindje van yang yang af dus niets aan te doen. De sushi was weer heerlijk!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi. Enige aanmerking is dat sommige sushi te groot gesneden is.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse sushi. En klantvriendelijk en goeie bezorging.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi en wakame salade. Stond precies op de gevraagde tijd klaar. Voor ons voor herhaling vatbaar 👌

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

als fervente sushi tester heb ik op aanraden van een vriendin hier besteld en ik was aangenaam verrast! vooral de unagi waar ik toch al fan van ben, is een aanrader. dochter vond de handroll zalm heel erg lekker. wat erg fijn was dat onze bestelling bezorgd werd, ondanks de gietende regen kreeg ik een stralende lach vd bezorger. zeer tevreden, kneitervers bereid en lekker, ik ben inmiddels al een keer terug geweest

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt hele lekkere verse sushi, dumplings, loempiaatjes enz. Smullen. Bezorging keurig, iets eerder dan gevraagd, maar hier werden we netjes over gebeld.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het is goed alleen zit er in de vega box veel sishi's is met komkommer en dat is nu net iets wat niet echt lekker vind.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijke sushi!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was lekker en zag er mooi uit. Toch een beetje het uit eten gevoel thuis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb voor Yang yang gekozen vanwege de goede reviews. Helaas viel de sushi tegen en was deze niet zoals verwacht. De tonijnvulling was droog en andere sushi weer wat wateriger. Erg jammer! De bezorging was wel goed, op de aangegeven tijdm

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, snelle bezorging. Top

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We heerlijk gegeten en was top. Woon nu niet meer in Eindhoven maar als ik Sushi haal dan haal ik het hier. Met zorg en liefde klaargemaakt.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer super

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijke sushi die op tijd klaar stond. Goede kwaliteit voor nette prijs.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas voor de tweede keer al iets anders gekregen dan dat ik had besteld, ik bestel best vaak hier en ik heb het idee dat de kwaliteit van de sushi ook achteruit gaat, heel jammer. Ik bestel altijd graag hier dus ik hoop dat hier verandering in gaat komen..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze hebben me nog nooit teleurgesteld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik bestelde een familie schotel + extra California Rolls en Garnalen Tempura. Mooi opgemaakte en verse sushi. Uitstekende rijst! Aanrader.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was zoals altijd heerlijk alleen jammer dat het zo koud was.Meestal is het nog een beetje warm

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en lekkere sushi

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snel weer geleverd en het was fantastisch lekker zoals altijd

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, aardige bezorger en lekkere sushi! Het was de eerste keer dat ik bij Yang Yang heb besteld, volgende keer weer!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk makkelijk bestellen snelle levering

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel lekker, duurde alleen te lang. Aangegeven bezorgtijd een uur uiteindelijk 1.5 uur op een maandag.....

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs kwaliteit, heerlijk gegeten. Bestelling was netjes op tijd. Aanrader

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer helemaal super!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd TOP!!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse sushi! Vriendelijk personeel

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij blijven bij jullie bestellen. Altijd lekker, altijd op tijd! De soyaboontjes waren nog lekkerder dan andere keren.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Kraakvers en zoo lekker. Precies op tijd klaar bij afhalen. Mijn nieuwe favoriete sushi-afhaal. Aanrader!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Sushi was klaar op de bestelde tijd. Vers gemaakt. Niets op aan te merken

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Denk dat helaas de mayo op was, want ook bij ons geen mayo..

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi is lekker En vers maar jammer dat er op de menukaart mayo staat aangegeven bij de ebi tempura rol en dat je dan Zonder mayo krijgt. Juist die mayo maakt het af.Wakame salade pittig daardoor niet lekker.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, bezorging was goed op tijd. Zoals altijd hebben we erg genoten van de sushi!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en het is goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great sushi and fast delivery.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is altijd lekker bezorging altijd snel of op tijd.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en vers eten

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel en lekker. Vriendelijke mensen

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍🏻

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Betaalbare sushi. Vers gemaakt en snel bereid.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

The best sushi in Eindhoven!!! Thank you very much

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren verwend door Sushi's e.d. van Mood. Is top, maar ook veel duurder als van Yang Sushi. Uw producten zijn weliswaar erg vers en goed verzorgd maar hadden een wel erg hoog rijstgehalte. Volgende keer toch maar weer naar Mood.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd Top!!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en altijd lekker!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo heerlijk! Iedere maand rijd ik speciaal op en neer naar Eindhoven (13km) om hier sushi te halen. Echt vers en zeer smaakvol!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor take away prima sushi.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd, lekkere sushi

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Actieboot genomen, jammer dat het plaatje op de site niet hetzelfde was als de uiteindelijke uitvoering. De warme sushi’s zaten in een apart doosje wat dan wel weer een goed idee is om warm en koud te scheiden.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gekozen voor een actie box, dit was genoeg voor twee personen. De sushi smaakte erg lekker. Ik zou er zeker nog een keer bestellen.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers....

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker sushi gegeten. Ondanks dat het vrijdag avond was netjes op tijd bezorgd. Bedankt weer voor de lekkere sushi!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker! Kroepoek is naar mijn smaak iets te pittig

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker Vers Goed verpakt Ga zo door

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke sushi! Goede service en hele goede kwaliteit

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk en vriendelijke bezorging! Bestel snel weer een keer.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lovee it Best sushi ever

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Top.!!!! Zeg sushi , zeg yangyang....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gesmaakt 😄👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heel goed bevallen!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Bezorging duurde iets langer dan van tevoren gecommuniceerd, maar de sushi was nog wel lekker warm en vers.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben geen vreemde van yang yang, in middels als enkele keren besteld. Aan de prijs, vers! Goed op temperatuur. Voor 2 personen besteld en het was net genoeg, Klein misverstand, Wel aan mijn kant maar heel netjes opgelost! Erg fijn! Al met al goeie sushi!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd weer heerlijk gegeten! Top sushi restaurant!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, goede prijs, de bezorging was wel 10 minuten eerder dan gevraagd maar dat was geen probleem :)

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Al vaker besteld bij Yang Yang sushi en het is nog nooit tegen gevallen. Super lekker en vers!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker vers en zeer smakelijk

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte kwaliteit, goede bezorging en alles is mooi ingepakt in fijne verpakking!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was iets later dan aangegeven. Er werd keurig gebeld dat er wat vertraging was. Heel netjes. Sushi was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en verwerken keurig je speciale wensen. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld en zeker voor herhaling vatbaar, prijs kwaliteit is goed, we hebben heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en goede bezorging!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer prima, superverse Sushi prima smaak

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, precies op tijd!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker! Een kwartiertje later geleverd, maar werd daar netjes over gebeld. Zeker voor herhaling vatbaar. Wij vonden de warme crispy sushi met kip een echte aanrader.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd heerlijke verse sushi!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi optijd een goed verzorgd!!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kon om half 9 nog bestellen en het was er erg snel, niet duur en super lekker. Echt een aanrader!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd een traktatie om hier sushi te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk, jammer was wel de bezorgwijze, bakjes waren door elkaar geschut waardoor het er minder mooi uit zag, de vorige keer hadden we een grote schaal en die bezorging was beter, zeker als je bedenkt dst je voor €50,- hebt besteld..:)

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté én vleespastei waren niet heet of warm, maar lauw.

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en snel geleverd! Zoals we gewend zijn van Yang Yang

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekkere sushi en bijgerechten. Bezorging altijd op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst gehaald, super vers en lekker.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Goed en snel, houd ik wel van

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, prima kwaliteit !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Goed vers, netjes verpakt, genoeg sojasaus er bij. Wij gaan vaker bestellen!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was netjes oo tijd en vriendelijk. Kwaliteit van normaal en 1 bakje wasabi erg weinig.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlike Sushi . Ga weer daar bestellen.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is weer super, zoals altijd! We zijn weer dik tevreden!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten !!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Vooral de crispy chicken was verrukkelijk.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk !

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service ze belde mij nog om te vragen of ze de tonijn sushimi mochten vervangen voor zalm sushimi, prima geregeld! Fijn dat ze het even vragen. Bewijs van vers gemaakt dat ze er mee bezig zijn. Alles vers alles lekker!

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

handrol heel slap nori vel en weinig vulling. De garnaal in de sushi is meer korst dan garnaal

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel- goede kwaliteit-prijs - vers!!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super 👍

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers bereid eten en volgens afspraak op tijd bezorgd.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The delivery was really quick, but the pieces of sushi were all messed up when we opened the bag, they were even out of the tray, spread around the bag. About the quality, both me and my partner had digestive issues after eating it (!), that makes me think the ingredients were not in good state.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een geweldige sushi schotel besteld en heerlijk genoten.

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste bij bestelling en mooi op tijd

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer hartstikke lekker !

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en houden rekening met je persoonlijke voorkeur. Bezorgen snel. Altijd tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer zeer lekker. Bezorging was geweldig precies de tijd die wij hadden aangegeven Zeer tevreden over het eten en bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij eten vegetarisch en bestellen hier graag de vegetarische sushi's. Erg lekker!!

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Over het algemeen erg lekker alleen de tonijn sashimi smaakte erg vreemd en was niet lekker

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, eigenlijk zoals altijd want de Sushi's zijn nog redelijk betaalbaar en erg lekker.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en altijd op tijd en een goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer lekker.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was precies op afgesproken tijd. Sushi was heel goed.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

de loempiatjes zouden voor mij iets dikker mogen. Verder was het weer heerlijk. ik hoop alleen dat er iets meer keuze komt in de vegetarische gerechten.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel bezorgd!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat weer lekker, zoals altijd!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk was de kwaliteit weer supergoed en de bezorger was netjes op tijd.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi optijd en weer lekker van smaak.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller bezorgd dan aangegeven. Lekkere verse sushi. Groot bakje sojasaus erbij was een plus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, niet belachelijk duur en warm en snel bezorgd

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel. Lekker en vers.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

er lag een stukje sushi naast de doos bij levering, kun je je wel voorstellen hoe de inhoud lekker door elkaar lag. Bij openen was er geen gember bij, toen besloot ik te bellen. De melding dat de bezorging niet goed was werd voor kennisgeving aangenomen en de gember had ik apart moeten bestellen. We eten best wel wat sushi in dit huis en nog nooit heb ik gember apart moeten bestellen, ook dat maakte mevrouw niet uit. Bovenop deze slechte service was het ook matige sushi. Never again dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Er was wat onduidelijkheid over het bezorgmoment, maar dankzij top service is dit heel netjes opgelost! Al vaak besteld en zal er zeker weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle levering en goede kwaliteit

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer heerlijk gegeten tijdens de avonddienst. Alleen jammer dat de Wasabi ontbrak

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was wederom heerlijk van smaak en de levering was snel. Enige wat voor mij nog beter kan is de meegeleverde sojasaus: die is wat ons betreft veel te zout maar we pakken onze eigen sojasaus dus geen probleem!

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevraagd om 19:00 uur bezorging. Klokslag 19:00 uur heerlijke verse sushi afgeleverd.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en heerlijk gegeten , met nog een extraatje erbij . Dank 🙏

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit, heerlijke sushi

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt top sushi, de beste die ik ooit op heb en heb toch al flink wat sushi op.... En de bestelling was er nog eerder als dat ze vermeld hadden dus kortom gewoon top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de sushi is zeer goed en lekker. De levertijden kloppen echter niet en daar mag verbetering worden aangebracht. Ik begrijp dat het druk is, maar de laatste 2 bestellingen heb ik moeten nabellen omdat de levertijd verstreken was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker, zag er ook goed uit. Ze zijn zeker niet mager belegd. Zal voortaan hier meer gaan bestellen. Ook de bezorg dame was erg vriendelijk.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken; lekker gegeten!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

PERFECT GOEDE SUSHI SNELLE BEZORGING SUPER

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, voor een uitstekende prijs

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en lekkere sushi!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Supergoede sushi!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer fantastisch! En precies op de afgesproken tijd bezorgd! Top!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed. Het was op tijd klaar en lekker.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, het was alleen jammer dat de bezorger niet zorgvuldig met het eten om was gegaan. Alle sushi lag over en door elkaar in de schaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, en een top levering. Een echte aanrader!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers, keurig op tijd bezorgd. Complimenten !

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk genoten van erg lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk, mooi optijd en de warme gerechten waren ook nog warm bij aankomst.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer top! Hebben genoten van de verse sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd,was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste YANGYANG had nu voor de tweede keer al vroeg besteld omdat ook vrienden mee aten en we eerst een activiteit hadden. Net als de vorige keer zat er weinig smaak aan de maki weer te koud. in koelkast staan wachten om rond 18.00 uur te bezorgen. ben teleurgesteld de vorige keer dit ook gemeld en geen reactie gekregen om hierin tegemoet te komen. we bestellen met regelmaat ook met het team van de basisschool om de hoek. als we dan een beoordeling als deze geven is een reactie wel wenselijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer fijn om bij jullie sushi te bestellen. Keurig op tijd, makkelijk te bestellen en heerlijk gegeten.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal super goed en lekker, Nu viel het wat tegen. Tonijn met een vreemde smaak en een vreemd geurtje en avocado die nog hard was.. ook zat er heel weinig soya saus bij en zat er geen sausje bij de crispy chicken sushi. Erg jammer

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Voortreffelijk lekkere sushi. Volgende keer weer. Kom er graag voor vanuit Waalre naar Eindhoven.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushis waren goed van smaak (zoals we gewend zijn) maar rommelig gemaakt (haastwerk). Wat erger was dat\er telefonisch gevraagd was de bestelling via het web op te geven en dat het bij zelf halen 30 minuten zou duren. Vervolgens heb ik na die 30 minuten (thuis wachttijd) nog zeker 30 minuten buiten staan koukleumen in afwachting van mijn pakket. En niet als enige. Dat viel zwaar tegen. Als je niet genoeg bezorgers hebt en mensen laat komen afhalen, zorg dan ook dat ze het op tijd krijgen. Engeef geen verkeerd beeld van de situatie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 45min was het nog steeds niet bezorgd. De telefoon werd niet opgenomen. Uiteindelijk ben ik naar de winkel gegaan en heb het zelf opgehaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen zondag om half 6 sushi besteld. Ik kreeg een mail waarin stond dat ze rond half 7 verwachtten te bezorgen. Om 18:50 gebeld om te informeren of de sushi al onderweg was. Toen kregen we te horen dat alle bestellingen voor son en Breugel opgespaard werden en in 1 keer bezorgd werden. Uiteindelijk werd de bestelling pas om 19.20 bezorgd. Bijna 2 uur nadat we besteld hadden. We bestellen regelmatig hier en meestal is de bestelling er binnen een half uur. Waarom 3,50 bezorgkosten tellen als er vervolgens maar 1x wordt gereden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!!!!!!!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushii waren verschoven en niet meer warm genoeg. sushi smaakvol maar in onze ogen wat klein uitgevallen

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel bezorgd en heel erg lekkere sushi

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een goede ervaring. Prijs/kwaliteit is goed.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Ook onze kleuters hebben er van gesmuld.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect, heerlijke verse sushi. Veel variatie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, lekkere sushi!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers gemaakt, en dat proef je. Exact op tijd bezorgd. Heerlijke sushimaaltijd, zeer smaakvolle aanrader!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van een familybox met Sashimi. Bezorging mooi op tijd. Enig minpuntje is dat de Soyabonen die we besteld hadden er niet bij zaten.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en keurig op tijd gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, deels nog lauw , zo vers was het en keurig op tijd bezorgd

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers en smaakte nog steeds heel erg goed! Dank!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeeerlijk en mooi op tijd, prijs kwaliteit verhouding is top!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zaten jullie ook maar in geldrop dan hoefde ik niet smiddags elke keer zo ver 😊😋

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam netjes op de afgesproken tijd en het was heerlijk. We hebben er goed van gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, het smaakte ons erg goed. Prima verpakt, op tijd, wij zullen hier wel vaker gaan bestellen.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heerlijk, hebben genoten

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Constante kwaliteit, bezorging op tijd. Nog nooit problemen ondervonden

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer helemaal top!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol en heerlijk vers. Perfect op tijd bezorgd

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit/prijs verhouding is erg goed. We hebben vandaag weer heerlijk gegeten. Vooral de orange Dragon roll en de ebi tempura roll zijn heerlijk. De bezorging is altijd netjes en keurig op tijd.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede sushi, heerlijk bereid en heel smakelijk. Ziet er verzorgd uit. Bezorging keurig op tijd. Voor fijnproevers aan te bevelen. Prijs kwaliteit uitmuntend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima eten. Bezorging was ietsjes later .

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekket, vers en ruim om tijd!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom erg lekker en helemaal compleet en netjes volledig op tijd bezorgd. Bedankt Yang yang Sushi!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd super van kwaliteit.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Geen negatieve feedback. Prima sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en snelle bezorging!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke versie sushi. Bezorgt op het tijdstip dat mij uit kwam. De bezorger hield goed rekening met de corona maatrelegen

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi en op de afgesproken tijd bezorgd. Zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Keurig op tijd bezorgd en goed verpakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst was taai 😔 nog nooit meegemaakt . Jullie sushi stond bij mij op nr 1 .

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel smaakvol en ruim op tijd geleverd

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 20 minuten eerder dan gevraagd, waardoor we er nog niet op hadden gerekend. Verder wel erg lekker en vers!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede verse Sushi ook de bijgerechten zijn top.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit en bezorging was als altijd super! Jammer dat we ipv de maguro nigiri Saka nigiri hebben gekregen, we lusten namelijk geen zalm... verder was alles Top!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

It was excellent sushi ... thank you. I was told it would be ready by 18.40. I arrived at 18.45. There were 2 other people inside. I gathered my order was not ready (thats ok), but I was then instructed to wait outside. People left, I was still not invited to come in. Other people arrived and were allowed to wait inside. I just am not sure why I was asked to leave the premises and not be invited back in again, even after other people arrived after me. My order was ready at 19.00.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was allemaal erg lekker, sommige sushi was nog warm.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

1 woord het was HEERLIJK!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer héérlijk gegeten en bezorger was vriendelijk en stiot op tijd!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Nette bezorgen, keurig op tijd! Bedankt!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer hier sushi besteld. Sushi smaakte goed en bezorger was netjes op tijd!

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker sushi vers en snel service! Voor herhaling vatbaar.

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede kwaliteit voor een mooie prijs

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker Het was ook warm Wel erg prijzig

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk!! Het duurde heel lang voor onze bestelling werd bezorgd. Om tien voor 6 besteld en om kwart voor 9 werd het pas bezorgd. Dat vond ik erg slecht. Toen ik om half 8 belde toen kreeg ik te horen dat het druk was. Een belletje is dan wel zo netjes. De bestelling moest toen nog gemaakt worden. Het was wel netjes geweest gezien we zo lang gewacht hebben dat ze een fles wijn, of korting zouden geven voor een volgende keer.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker. En aardige mensen bij Yang Yang Sushi.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kan niet zeggen dat het eten slecht was, dat was oke. Van klantvriendelijkheid heeft t personeel echter nooit van gehoord. Ze hadden t echt super druk maar na langer dan 2 uur wachten op ons eten besloot ik om zelf naar toe te rijden. Ik kon zeker begrip opbrengen voor de situatie als ik dan ook niet volledig genegeerd werd en vervolgens ook nog zeer onvriendelijk aangesproken werd. De klant is niet schuldig voor het feit dat jullie de bestellingen niet aan kunnen. Neem iets minder bestellingen op, zou ik zeggen. Aan t einde voor dat ik weg ging kreeg ik nog een met moeite uitgesproken, niets zeggende, sorry...Niet goed genoeg, mij zien jullie nooit meer terug.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We ordered the sushi at 19:35, the system said it will arrive at 20:40. At 21:30 we called but did not get any answer. Since there were no way to get information, and google was saying that the shop has closed at 21:00, we ordered food from somewhere else. Then at 10:15 we suddenly received the sushi! It was already 2 hours and a half after we ordered. The shop did not inform us about the delay and did not give us a heads up that the food will arrive. This was the worst delivery service we have ever seen.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Gerechten die warm zouden moeten zijn, waren al koud. Afhaaltijd was 19.20 uur, maar we hebben 45 minuten moeten wachten! Zijn we niet gewend bij yangyang

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer hier sushi besteld. Héérlijk en snelle bezorging. Ik bestel snel weer opnieuw!

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit was mijn eerste bestelling bij Yang Yang en is zeker niet mijn laatste. Alles was heerlijk vers en ik kan niet wachten om andere gerechten te proberen.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was veel koud helaas. Normaal gesproken zijn we erg tevreden maar deze keer helaas niet... erg veel dingen niet warm of zelfs koud wat warm zou moeten zijn.

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden gisteren iets te vieren en met jullie sushi was het helemaal af lekker vers en de rol was lauwwarm zalig !!

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

kwaliteit echt goed en vers

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en vers! Snel geleverd.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik was voor het eerst niet zo tevreden. aantal rollen leken niet vers. rond 16.15 uur besteld - verzoek om 17.45 uur te leveren en kwam om 18.15 uur. al met al een mindere prestatie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!!

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker !

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen en binnen een kwartier staat het klaar en kan ik het ophalen.

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel precies op de tijd geleverd en heel lekker

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

zeer goed

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend!

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen. Heerlijke sushi. Op tijd bezorgd. Makkelijke betaling. Wij bestellen altijd bij yang yang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer mogen genieten van jullie lekkere sushi. Iets vroeger bezorgd en vriendelijk.

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd , netjes verpakt, vriendelijk afgegeven, verse sushi prima prijs/kwaliteit , mis een klein beetje originaliteit in de familiebox.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer erg goed en op tijd bezorgd. Top

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Was netjes op tijd klaar. Prima verpakt met meer dan genoeg sojasaus! Voor herhaling vatbaar.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, levering op tijd

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi waar ik genoegen van krijg top!!

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere sushi en netjes op tijd geleverd! Niet de eerste keer dat we bij Yang-Yang Sushi bestellen en zeker niet de laatste keer!

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is prima maar ik had een coupon voor een gratis roll bij bestelling van 30 euro. Op de coupon stond "vanaf nov 2019, einddatum wordt op onze website vermeld". Mijn bestelling was op 3 december en er stond niets op de website. Toen werd ik gebeld en verteld dat ze het slechts op Facebook had vermeld (want natuurlijk volgt iedereen YangYang op Facebook...) en kreeg ik het niet. Dat vind ik heel slecht en ben niet van plan om nogmaals hier te bestellen. Er zijn andere sushi restaurants met lekkere sushi die aan hun afspraken houden.

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi!

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd. Heerlijke sushi. Makkelijk bestellen en betalen. Wij bestellen altijd bij yangyang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en de sushi lekker vers. Voor herhaling vatbaar!

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Super!

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer super 👌🏼

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Al jaren naar yang yang sushi. Ook anderen geprobeerd maar deze blijft onze favoriet. Vooral de dragon roll is verrukkelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, vriendelijk bezorgd. Ga zeker vaker bestellen

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Klaar op de afgesproken tijd en regelmatig aanbiedingen.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en veelzijdig! We hebben genoten. Verder keurig op tijd bezorgd en netjes gepresenteerd

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Super sushi voor een redelijke prijs!

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi goed, vers bereid, maar sortering van de boxen te eentonig. Wat meer variatie in soorten zou de kwaliteit ten goede komen. Vriendelijke bezorger en snel geleverd

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en lekker eten met veel variatie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen de korting haalde hij er niet af eerste keer online besteld

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd .

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals je het wilt als je sushi besteld, prima

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende sushi, altijd vers en geweldige smaken. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Great as always, recommend to everyone

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere verse sushi...! De sushi is nog warm bij bezorging. Ook altijd heel snel in huis! Top

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende sushi! Echt heel erg lekker. De kinderen vonden het ook heerlijk. Ik ga hier zeker weten vaker bestellen!!!

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hele lekkere sushi goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben echt genoten bedankt!!!!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi!

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed snel lekker

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden de californie rol niet lekker. Er zat alleen te hard doorgebroken krokante korst in

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is heerlijk vers en op tijd geleverd, alleen was er een handroll die niet besteld was en er zat geen wasabi nij, voor de rest uitstekend.

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische keuken en minstens zo goede service. Alleraardigste mensen en sushi als nergens anders, aanrader voor iedereen!

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg goed. Lekker gegeten en snelle bezorging.

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en lekker!

, 17-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker weer!

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer keurig en heerlijke sushi!

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en snel geleverd

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was uitstekend . Sushi’s lekker, vers .

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals we gewent zijn , heel lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed alleen tonijn rolletjes proefde bedorven en rook niet fris.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere verse sushi!

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is steeds verbetert

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Fijne service!

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Op kort termijn toch een grote bestelling op tijd klaar. En de smaak was zeer goed.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!!

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben zeer tevreden zal zeker nog geregeld bestellen

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!Vers en goed van smaak. Had een bezorgtijd aangegeven en het werd ook exact rond die tijd afgeleverd.Kortom dik tevreden!

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, en op tijd in huis! 👍

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles helemaal top, snel bezorgd.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel, vriendelijk. Mooie bakjes. Was goed gemaakten zeker voor herhaling vatbaar.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op tijd. De sushi is echt een aanrader super lekker gegeten. De volgende bestelling wordt natuurlijk weer bij yangyang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was netjes op tijd en het eten was weer heerlijk. Grt.Maarten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersushi!!!

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vers gemaakt, warme en knapperige ebi tempura rol. Erg lekker

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima verzorgd en op tijd geleverd. Aanrader!

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een heerlijke family box gegeten! De bezorger belde of het juist was dat er bij een school bezorgd moest worden. Op dat moment stond hij al voor de deur, precies op het aangegeven tijdstip. Top!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Makkelijk besteld. Stond klaar op de afgesproken tijd. Ons favoriete afhaaladres.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Zelfs bezorging in Geldrop!

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. Hele vriendelijke mensen. Snel klaar. Enige verbeterpunt: minder plastic.

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit. Ziet er prima verzorgd uit. Lekker!!!

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi,.. op tijd bezorgd,.. wat wil je nog meer ?!

, 09-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller geleverd dan aangegeven, lekker sushi. Vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, goede service, snelle bezorging!

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Makkelijk te bestellen en altijd op aangegeven tijd in huis.

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gegeten en op tijd bezorgd Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker sushi, netjes op tijd, zeker weer bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keren dat we besteld hadden was de sushi veel verser en lekkerder. Toen was het 5/5! Gerechten leken ook anders te zijn klaargemaakt als vorige keren. Jammer!! Weet niet of we nog eens gaan bestellen.. Dit was onze favoriet sushi restaurant.

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Flexibel, denken mee en goede sushi!

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker. Conform afspraak stond alles klaar voor afhalen.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

prima sushi

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewelgige sushi, bestelling op tijd geleverd. Absoluut een aanrader!

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, stond al klaar om door mij te worden afgehaald. We hebben lekker zitten smullen!

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Suchibox A besteld. Ruim op tijd bezorgd en het was heerlijk. Goed gevarieerd en lekkere verse zalm en tonijn. Een aanrader!

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, lekker en op tijd.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was gooooeeed

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was gewoon niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar, lekker en niet te duur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super sushi.

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top keuze. Op gewenste tijdstip geleverd. Vooraf betaald.

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkers vers en optijd klaar.

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere sushi en snelle bezorging.

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was heel lekker en wij komen zeker nog eten halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel slecht

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi , lekker vers en mooi op kamer temperatuur, soft Shell crab roll is absoluut een aanrader! Ook de bezorging was keurig op tijd.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lauw, bijna koud. Jammer. Normaal altijd prima, nu zonde van het geld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, hartstikke vers en snel bezorgd! Super goede sushi

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Verse sushi, aardige mensen. Prima .

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was sneller dan de email . Weer lekkere sushi. Kan niet anders zeggen.

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is altijd goed bij Yang Yang.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was er supersnel, eten is gewoon goed. Ook de sashimi. Alleen de sojasaus die erbij geleverd wordt vind ik niet lekker. Wasabi lekker pittig. De kortingsbon die ik had werkte alleen niet online. Heel vreemd.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd! Top!! Kwalitatief! Hele lekkere sushi voor een lage prijs. Snelle levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was vers en goede porties. Op de website staat dat je bij bestelling via de eigen site 5% korting krijgt. De korting ging bij het afrekenproces helaas niet eraf dus dat is een beetje jammer.

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Rijst is slapper dan het hoort. Goede prijs verhouding.

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Gisteren bij yangyang sushi besteld en opgehaald. Dit doen wij regelmatig en elke keer opnieuw een top idee. De sushi wordt vers gemaakt en smaakt zeer goed! Gisteren hebbe we voor de eerste keer de nieuwste rol geprobeerd, orange dragon, deze zullen we zeker vaker bestellen!!!

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Ben altijd zeer tevreden over Yang Yang sushi. Super lekkere sushi. De sushi ziet er ook mooi uit en is netjes verpakt. Dit keer heb ik afgehaald.

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Sushi's.

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Super. Had online een bestelling geplaatst om af te halen. Was netjes op tijd klaar. Vriendelijk geholpen. En de sushi was heerlijk. Tot de volgende keer.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het en netje op tijd bezorgd. Tip. Was de ramen van de zaak iets vaker.

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn, lekker en op tijd.

, 19-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Zoals we van Yang Yang gewend zijn!

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijke sushi, zoals we van Yang Yang gewend zijn!

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en smakelijk. Bezorging perfect op tijd. Kortom zeer tevreden!

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Snel bezorgd en alles was prima in orde.

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima sushi voor goede prijs. levering goed en op tijd

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb bij meerdere sushi zaken besteld in Eindhoven, maar ik ga nooit meer ergens anders bestellen. Ik heb nu voor de tweede keer yangyang gehad en dit is gewoon de lekkerste sushi van Eindhoven. Ik raad de family box aan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, goede prijzen! Ik werd gebeld met de melding dat de bezorging wat later was. Erg netjes!!

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

It was ok sushi. Quickly delivered, yet I would not call them super quality. Also on the website there are not enough pictures, some sushi names are difficult to interpret without pictures. But overall ok.

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en goed van smaak.

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen onze sushi hier altijd. Goede kwaliteit en niet te duur.

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De website is niet verbeterd maar verslechterd. Wij kunnen niet meer, met behulp van foto’s, zie wat er geleverd gaat worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 26-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker en de bezorging prima op tijd

, 24-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, vers gemaakt. Bij de Ebi tempura rol was de garnaal nog warm en knapperig.

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Altijd goed en altijd vers!!

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van te voren gebeld of t uit kwam dat t een half uurtje eerder gebracht werd. Precies op tijd geleverd. Heerlijke sushi. Voor herhaling vatbaar!