Beoordelingen van Yang Yang Sushi Eindhoven

Recente recensies

5.0
D.
17 mei 2022

Top!

Gianluigi
15 mei 2022
Jos
9 mei 2022

Zoals altijd keurig op tijd en erg lekker.

Renske
8 mei 2022

Bezorging de laatste tijd altijd te laat. Sushi smaakte prima maar sojabonen hadden een vreemde smaak. Niet zo heel tevreden deze keer dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
8 mei 2022

Heerlijke sushi, jammer dat er geen gember bij zat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
8 mei 2022

Goeie sushi en perfect op tijd bezorgd!

E.
7 mei 2022
Van Soest
7 mei 2022

Lekker superverse sushi

Jolanda
3 mei 2022

Geweldig gegeten, warm wat warm moest zijn en top rekening gehouden met allergie. Tot de volgende keer

Anke
2 mei 2022
Claudia
29 april 2022

Zeer snel geleverd en de sushi is heerlijk

Carla
28 april 2022

We bestelden om 18:35 voor zo snel mogelijk bezorgen. Er volgde een mail dat de verwachtte bezorgtijd om 19:40 zou zijn. Maar om 18:45 was de bezorger er al. De kwaliteit was prima, zoals we gewend zijn.

ND
28 april 2022

Heerlijk net als altijd!

RN
23 april 2022

Lekker eten alles goed bezorgd.

Antoinette
19 april 2022

Precies op tijd en alles warm

sanstip
19 april 2022

zoals altijd weer goed en perfect op tijd

Janny Driessen
18 april 2022

Supper lekker.

F.Maassen
17 april 2022

Het was heerlijk en mooi op tijd!!

Janse
14 april 2022
Marcel
14 april 2022

Bestel regelmatig maar gisteren was toch wel een tegenvaller , zowel de boontjes die heel erg droog waren en ook de plakjes zalm en tonijn die in tegenstelling tot alle andere keren wel heel erg aan de kleine kant waren , Niet gewend bij Yang Yang

J.W. Peters
9 april 2022

Netjes gebeld door bezorger dat hij voor de brug moest wachten. Super netjes…

Paul Langedijk
9 april 2022

Erg smakelijk. Maar de gember is veel te zout ! voorheen was dit niet zo en de kleur van de gember is donkerder.

P.
8 april 2022
Moniek
7 april 2022

Zeer vriendelijk personeel. Ik dacht dat mijn bestelling niet klopte en werd telefonisch meteen netjes geholpen. Het eten is ook heerlijk. We vinden wel dat de blaadjes die om de handroll zitten taai zijn waardoor de kinderen ze niet doorgebeten kregen. Verder smaakte het erg lekker !!

Toon
2 april 2022

Prima , en op tijd !

D.
2 april 2022

Super!

Ingrid
28 maart 2022

Heerlijk gegeten

Xxx
22 maart 2022

Top, 1 van de beste pokebowls ever

N
22 maart 2022

De sushi is erg achteruit gegaan. De rolletjes zijn erg klein geworden!

Y
20 maart 2022

super lekker, goede bezorging eerder dan geschatte tijdstip, precies gedaan zoals ik wilde (doorgebakken kip/aparte bakjes etc)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

mik
20 maart 2022

bezorging was goed. kwaliteit was minder.sushi was niet verse. jammer.sushimi ziet er niet zo lekker uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jannelize
18 maart 2022
Anouk
15 maart 2022

Lekkere sushi voor een prima prijs. Wel al meerdere keren hier besteld en altijd is de bezorging te laat helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G
12 maart 2022
Doris
10 maart 2022
Spaninks
9 maart 2022

Altijd lekker

Femke Bullens
8 maart 2022

Altijd heerlijke sushi!

Lotte
8 maart 2022

Super snelle bezorging, nog warm en wederom weer erg lekker!

Kaylee
6 maart 2022

Was weer super lekker!

Koen
6 maart 2022

Sushi is hier altijd goed, echter bij het afhalen van de bestelling op de aangegeven tijd gaat het altijd fout. Laatste 3 bestellingen tenminste nog 20 minuten staan wachten. Het kan een keer gebeuren, 3 keer is geen toeval meer.

Cynthia
6 maart 2022

De bezorging was verschrikkelijk. De bestelling werd 3 kwartier later bezorgd dan afgesproken, uiteindelijk anderhalf uur na het plaatsen van de bestelling. Als je belt om te vragen waar de bestelling blijft, dan wordt tot 2 keer toe gezegd dat de bezorger net onderweg is en dat het nog maar een paar minuutjes duurt. Waarom niet gewoon eerlijk aangeven dat het helaas langer duurt? Er wordt nu gewoon keihard gelogen. De sushi was goed, maar niet heel bijzonder. Zeker niet lekkerder dan ergens anders, vooral na het gedoe rondom de bestelling.

Paul Adriaanse
4 maart 2022
Angela
4 maart 2022

De sushi is heerlijk! Ook goede en vriendelijke bezorger, elke keer weer. :)

van Soest
1 maart 2022

Superverse sushi! En heeel veel.

Monique
27 februari 2022

We bestellen al jaren bij hun. Ze hebben altijd dezelfde kwaliteit aangehouden. Super goede sushi rijst en hun soft shell roll is een absolute aanrader die altijd lauwwarm wordt bezorgd

ND
26 februari 2022

Heerlijk net als altijd!

Paul
25 februari 2022

Altijd o.k.

Micks
25 februari 2022

Eten was lekker. Bezorg tijd goed gecommuniceerd en daarna nog een telefoontje gehad dat ze een paar minuutjes later was. Top service!

Suzanne Borghouts-Campbell
25 februari 2022

Perfect, snel bezorgd en zoals altijd genoten van de verse sushi!

Naciha
24 februari 2022

Lekker en vers en betaalbaar.

J. Roelofs
22 februari 2022

Bij de bevestiging werd er aangegeven dat de bestelling er om 19.05 uur zou zijn. Nu bleek dit al om 18.35 uur te zijn. Had dit graag geweten.

Van Dijk
21 februari 2022

Superlekker en snel geleverd!

Kasper
20 februari 2022

Snelle service en lekker eten

Jerry
18 februari 2022

Door het noodweer (storm) belde ze even op dat ze later kwamen en ik zei doe het maar rustig aan als je maar niet van de weg waait. Alles wat prima zoals gewoonlijk. Aanrader!

Ruud Prinsen
16 februari 2022

Super dat er werd gebeld om te laten weten dat het eten bijna onderweg was.

Angie
12 februari 2022
ND
10 februari 2022

Net als altijd heerlijk!

Radia
10 februari 2022

Bestelling was snel klaar en sushi was heerlijk vers. Zeker voor herhaling vatbaar!:)

Van den Boomen
7 februari 2022

Snel geleverd en heerlijk vers 👍

Anika
7 februari 2022

Ik bestel hier regelmatig. Altijd heerlijke en verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Adelien
6 februari 2022

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roel
5 februari 2022

Gewoonweg geweldige sushi!!

Spaninks
5 februari 2022

Altijd even lekker zeker een aanrader

Miriam
4 februari 2022

Super lekker, fresh en heel goed service

Chris Haryoto
2 februari 2022

Top kwaliteit en dito prijs. Gember zou wel gratis moeten zijn. Oh en voeg Takoyaki in het assortiment. Tot de volgende bestelling!

Kaylee
31 januari 2022

Bestellen gaat makkelijk, de sushi is echt heel lekker en werd bezorgd op de tijd dat ze aangegeven hadden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
31 januari 2022

Bij menu A was de box niet compleet we kwamen een rol sushi tekort

Justas
30 januari 2022

Excellent

Familie Jansen
29 januari 2022

Lekker vers gemaakt

Sarah
28 januari 2022

Smaak super. Aanrader. Gelaat kreeg ik mijn extra tonijn en extra seewiersalade niet. Wel ervoor betaald.

RvH
25 januari 2022
Rian van den Nieuwenhof
25 januari 2022

Jullie sushi is echt super lekker. Er wordt goed rekening gehouden met mijn dieetwens (glutenvrij). De gember vind ik ook heerlijk.

L.H.
23 januari 2022

De bestelling was 20 minuten later dan gepland, maar dit werd goed gemaakt omdat het erg lekker was!

Colinda
23 januari 2022

Heerlijke sushi voor een mooie prijs!

Jasmina Tarhib
22 januari 2022

Heerlijke Sushi eerlijk! vooral de crispy rolls zijn nog lekker warm

Louis
21 januari 2022

Always great service

DW
16 januari 2022
Paul Langedijk
15 januari 2022

Top voedsel ! Vers en smaakvol. Snelle bezorging en de warme gerechten waren ook echt warm.

B. de Jager
15 januari 2022

Heerlijke sushi !

Anoniem
10 januari 2022

Heerlijk gegeten, snelle bezorging en dat op zondag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mart G.
3 januari 2022

Zelf afgehaald, dus geen beoordeling over bezorging. Actiebox A en B. Zag er voortreffelijk uit. Maar belangrijker :smaakte ook nog prima. Voor herhaling vatbaar

Mike
3 januari 2022
John
2 januari 2021
Artur
1 januari 2021

Fast and nice service, sushi very good.

Leidy
1 januari 2021

In een woord perfect !!!

A
31 december 2021
AK.
29 december 2021

Ruimschoots op tijd compleet warm en lekker

nn
29 december 2021

Heerlijke sushi, snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angela
28 december 2021

De sushi is altijd heerlijk en de bezorger is vriendelijk! ^_^

Johan
27 december 2021

Prima eten, maar een half uur te laat.

N.D
26 december 2021

Net als altijd heerlijk…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maddy
25 december 2021

Een heerlijk Japans kerst diner!

Willem
22 december 2021
Heleen Lennarts
20 december 2021

- NB. dit is geen review maar een manier om in contact te komen - Omdat de website de eerste maal een melding gaf dat mijn bestelling niet geplaatst was, heb ik hem nog een keer geplaatst. Ik heb de bestelling ook twee maal betaald. Toen de tweede bestelling alsnog (toch) bevestigd werd, heb ik meteen met jullie gebeld en zou een van de twee bestellingen gecancelled worden. De tweede betaling is echter nog steeds niet teruggestort op mijn rekening. Ik zou het wel aardig vinden als ik daar niet zelf achteraan hoef te gaan.

Reactie van Yang Yang Sushi

Beste klant Wat vervelend dat de terugbetaling nog niet voldaan is, ons excuses daarvoor. We hebben een van de twee bestellingen gelijk geannuleerd bij onze tussenpersoon, alleen is de klantenservice helaas niet bereikbaar in het weekend. Vanmiddag hebben we bericht terug ontvangen dat het geregeld is. We gaan er zelf vanuit dat terugbetalingen via iDeal een aantal werkdagen duurt. Hopelijk geeft dat gerust stelling, mocht u toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op! Met vriendelijke groet, Yang Yang Sushi

Debbie
20 december 2021
Corine
19 december 2021

Altijd heerlijk ! En mooi op tijd bezorgd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos
17 december 2021

Lekker en snel geleverd. Goede kwaliteit, zoals altijd.

Ivar
14 december 2021

Goede sushi. Duidelijk verschil met bijvoorbeeld een 'all you can eat' restaurant.

Linda
11 december 2021
RvH
9 december 2021

Ik heb al diverse keren bij Yang Yang Sushi Eindhoven besteld voor bezorging, en ik kan niet anders dan complimenten geven voor de bezorgservice én de kwaliteit van het eten! Het is zelfs nog warm als het bezorgd wordt, het smaakt altijd lekker vers, en vooral de spicy rolls met de geflambeerde zalm zijn zo enorm lekker! Kwalitatief dus echt een aanrader. En qua bezorging vind ik de medewerkers ook heel erg vriendelijk en servicegericht; bijvoorbeeld doordat er even telefonisch contact wordt gezocht wanneer een bestelling onverhoopt iets later aankomt dan verwacht. Altijd hele vriendelijke mensen die het eten komen bezorgen - helemaal top! Ik heb hier vaker eten besteld, en zal dat ook zeker blijven doen. Naar mijn mening een van de beste sushi restaurants voor bezorging in Woensel en omgeving. Als ik nog iets van tips of verbeterpunten mag geven, zou ik een kleine uitbreiding van de menukaart wel leuk vinden, om bijvoorbeeld nog iets zoets als nagerecht te kunnen bestellen. Of dat nou

Freule
6 december 2021

Goede prijs kwaliteit verhouding, ziet er allemaal heel verzorgd uit en is altijd keurig op tijd!

Debbie
6 december 2021

Lekker&vers, goede kwaliteit!!!

A.G.Alexander
5 december 2021
Koen
5 december 2021
D.
5 december 2021

Snelle bezorging en super lekkere sushi.

Paul
3 december 2021

Prima en VERS voedsel ! snel bezorgd en alles compleet.

Maud
3 december 2021

Super service en snel klaar! Smaakte goed

Hatice
2 december 2021

Fast and fresh and delicious! Highly recommended!

Hans van den Bergh
28 november 2021

Bestelling stond klaar om afgehaald te worden. Het was weer verukkelijk.

Alexander
27 november 2021
Mark
27 november 2021

Lekker en vers.

Colinda
25 november 2021

Zoals altijd erg lekkere Sushi en niet duur. We moesten alleen wat langer wachten, maar dat zal door de drukte geweest zijn..

jasper
24 november 2021

Altijd lekker, kleine aanpassingen zijn elke keer mogelijk en goed uitgevoerd.

Elke
17 november 2021

Netjes gebeld of de bezorging iets eerder mocht plaatsvinden. Sushi was prima.

John
14 november 2021

Top, goed verzorgd en goede kwaliteit

Carla
14 november 2021

Alles was heerlijk, zoals gewoonlijk!

Chantal
13 november 2021
Van Soest
12 november 2021

Superverse sushi.

Erika
12 november 2021

beste sushi

Suzanne BC
12 november 2021

++ heerlijke sushi - - helaas TOCH pittige saus op de spicy orange dragon roll, ondanks uitdrukkelijk verzoek dit NIET te doen erg jammer en weg €13,50 - - geen werkend e-mail adres

Ahlam
12 november 2021
-
5 november 2021
janine staals
4 november 2021

Goed verzorgd en heel lekker!!!

Amel Fako
4 november 2021
Fabienne smits
1 november 2021

Het eten is lekker maar het duurde bijna twee uur voordat we ons eten kregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Soest
31 oktober 2021

Super verse sushi en heel snel bezorgd.

Alexander
26 oktober 2021
W. Schrantee
26 oktober 2021

Wat een heerlijke Sushi's. De bestelling werd snel klaargemaakt en ik werd erg vriendelijk geholpen. De kwaliteit en versheid verdienen een dikke pluim!

Anne
23 oktober 2021

Snelle service en top kwaliteit!

Wim
21 oktober 2021
Anna
21 oktober 2021

Besteld: Een dragon roll en epi tempura roll. Tot nu toe altijd nog heerlijke sushi gehad bij YangYang. Groot fan!!

Bea Jansen
20 oktober 2021

Ik geniet altijd van jullie sushi, maar de poke bowl vind ik gewoon slecht

Iris Huis in ‘t Veld
18 oktober 2021

Ze waren wat aan de late kant maar er werd super netjes excuses voor gemaakt. Sushi was lekker!

Rom
16 oktober 2021

Gewoon lekker!

Maryam
12 oktober 2021

De lekkerste sushi en goede service. Top

R
10 oktober 2021
Wim
10 oktober 2021
Alexander
8 oktober 2021
Sander
5 oktober 2021
Danielle Spaan
4 oktober 2021

Super lekker. Super vers en snelle bezorging. De beste sushi!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.G.Alexander
2 oktober 2021
DW
2 oktober 2021

Top!

Susanne
29 september 2021

Uitstekende sushi (en pokebowls!) - served with a smile.

Joyce
26 september 2021
Anoniem
18 september 2021

Zeer lekker en vers

Britt
18 september 2021
H. Wolda
17 september 2021

Heel goed!

Joyce
14 september 2021

Delivery was fast and Sushi was very delicious!

Sanne
14 september 2021

Echt super: qua smaak, verzorging en bezorging. Aanrader!

Natasha Kraeva
13 september 2021
Gianluigi
13 september 2021
Frank
11 september 2021
EM
6 september 2021

Good quality of fish and quick delivery.

M
4 september 2021

Super lekkere en verse sushi

A.G.Alexander
4 september 2021
Monique
4 september 2021

Echt de beste sushi in Town! Rijst is heerlijk en vers en op temperatuur Krokante rolls wordt lauwwarm geleverd en zijn heerlijk crispy!

Frederieke
2 september 2021

Snelle bezorging, sushi nog warm en van goede kwaliteit.

DW
31 augustus 2021
Ludo
31 augustus 2021

Het was heerlijk.

Rozanne
30 augustus 2021

Heerlijke sushi!

Nancy
28 augustus 2021

Heerlijke sushi en precies op de afgesproken tijd bezorgd :)

Sylvie
28 augustus 2021
Christel
27 augustus 2021

De bestelling kwam precies op tijd,zat netjes verpakt en was heerlijk.De sushi smaakte lekker vers en ik vind de prijs/kwaliteit uitstekend

Arno
27 augustus 2021

Geen spijt van de sake roll; erg lekker, maki's waren lekker maar niet mooi gerold. California rolls waren wel perfect.

Daniele
23 augustus 2021

We bestellen onze sushi altijd bij Yang Yang Sushi. Altijd supergoed en heerlijk en wordt op de afgesproken tijd bezorgd!

Cindy
23 augustus 2021

Geweldig vers en super snel bezorgd! Was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

DW
21 augustus 2021
Alexander
21 augustus 2021
Raimond Nicodem
9 augustus 2021

Heerlijke sushi!

Dineke
7 augustus 2021

Was heerlijk , warm en vers, en al voor de tijd die werd aangegeven gebracht .

Ruby
3 augustus 2021

Tasty Sushi and the delivery came at the speed of light! Thank you Yang Yang!

Jos Duitsman
27 juli 2021

Altijd prima constante kwaliteit en vers, goede prijs/kwaliteit en altijd netjes behandeld.

Janse
25 juli 2021
Van Dijk
24 juli 2021

Top sushi! En uitstekende service 🙏🏻

Francis Brekelmans
18 juli 2021

Complimenten, we hebben weer genoten!

Debby
18 juli 2021

Kwaliteit super, werd ook snel gebracht.

Josie
17 juli 2021
Sander
13 juli 2021
Yvonne
11 juli 2021

Heerlijk gegeten en genoten van de attentie die erbij was gedaan!

Alexander
10 juli 2021
Caroline
6 juli 2021

Alles was perfect! We hebben heerlijk gegeten

Bam
3 juli 2021

Sushi was weer top!

Fabe
1 juli 2021

Makkelijk besteld, op tijd geleverd en lekkere suhi (goede wasabi)! Aanrader!

M Z
30 juni 2021
Suus
15 juni 2021

Wederom heerlijk genoten van sushi schotel! Altijd heel erg vers en super lekker.

Roel
12 juni 2021

Top sushi! Ik bestel altijd bij Yang Yang!

Ruud
7 juni 2021

Was weer lekker

Francis
4 juni 2021

We zijn heel tevreden over yang yang en hebben al vaker telefonisch besteld. Gister voor de eerste keer digitaal en dat ging prima. En zeer vriendelijke en vlotte bezorging.

Heleen
30 mei 2021

Altijd geweldige sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Verhoeven
29 mei 2021

Heerlijk als altijd

Brenda
29 mei 2021

Bezorging was boven verwachting snel. Het eten was lekker als altijd.

ARTHUR
29 mei 2021
Ingrid
29 mei 2021

Bezorging was prima op tijd en de sushi was heerlijk!

Chantal
27 mei 2021

Wij bestellen al jaren wekelijks bij Yang Yang. 3 keer verhuisd en ze blijven ons herkennen. Eten is lekker, personeel extreem vriendelijk. We hebben veel verschillende sushi plekken geprobeerd maar blijven altijd hier uitkomen.

Anika
25 mei 2021

Heerlijke verse sushi en snelle en vriendelijke bezorging! Ik bestel alleen nog maar bij YangYang :)

Ruud
25 mei 2021

Voor de eerste keer besteld, Was heerlijk gaan we zeker nog een keer doen.

Sal
24 mei 2021

Heerlijk en vers bereid zoals elke keer! Top sushi!

Esther
23 mei 2021

Heerlijk gegeten en de bestelling kwam ruim op tijd. Top!

Monique
23 mei 2021

Het is elke keer weer zo genieten van Hun sushi. We zijn helemaal fan van soft shell crab roll Lauwwarm. Delicious ! En ook altijd, haast op de minuut af, op tijd bezorgd

Sandra
20 mei 2021

Prima kwaliteit en goede service. Het was gewoon weer voortreffelijk en heerlijk genieten!

Konings
16 mei 2021
B. de Jager
16 mei 2021

5 sterren 👍🏻

Bernadeta
13 mei 2021
Daniele
10 mei 2021

Het was super! Mooi opgemaakte schaal, super smaakvol en exact op gewenete tijd bezorgd! Een dikke 10!

Anne
7 mei 2021

Zeer lekker en altijd optijd☺️

WK
4 mei 2021

Smaakt goed en op tijd bezorgd.

Daniël
1 mei 2021

Weer heerlijk! Ik ben de tel kwijt hoe vaak ik hier besteld heb :D Ik heb tussendoor ook andere sushi restaurants geprobeerd om vervolgens te schrikken hoeveel beter Yang Yang Sushi is.

Arthur
1 mei 2021

Super lekker weer

Janine
30 april 2021

We hebben weer zo ontzettend genoten op een speciale dag voor ons, we zijn elf jaar samen🙏

Sylvie
29 april 2021

Het was weer heerlijk. En netjes op rijd bezorgd.

Peter
28 april 2021

Vers , lekker en snel geleverd

Ria
28 april 2021
Meulendijks
27 april 2021

Was goed en snel klaar

Yvonne
27 april 2021
Ward23
27 april 2021

Vaker besteld. Altijd prima voor elkaar en...lekkerrr!!

Pascale
27 april 2021

Prima, netjes en op tijd. Erg lekker

Sandra ruys
27 april 2021

Heerlijk maar het mag even duren!

Gijsbers
26 april 2021

Superverse sushi en geweldige service! Altijd op tijd met de bezorging, kortom, een echte aanrader 👍🏻👍🏻

CAROLINE
26 april 2021

Top

Judith
22 april 2021

Erg lekker, voor een goede prijs en snelle service!

A.
21 april 2021
Jos
20 april 2021

Prima sushi voor een redelijke prijs.

B. de Jager
19 april 2021

Was weer super ! Kleine aanpassing in family box zonder enig probleem verwerkt. Sojabonen ook heerlijk, tonijn en zalm smelten op je tong 👍🏻

Jules van Gerwen
15 april 2021

Meer dan 25 minuten buiten moeten wachten. Slecht geregeld.

Harro
12 april 2021

Weer lekker genoten! Prima in orde en goed op rijd geleverd.

Edwin
11 april 2021

Prima , lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mel
11 april 2021

Lekker Lekker

Daniëlle
11 april 2021

Altijd lekker sushi. Vooral de Dragon roll is heerlijk. Bezorging is ook altijd erg snel.

Alexander Danilin
10 april 2021
Dimitri Van Es
7 april 2021

Bestelling was mooi op tijd en zoals altijd van hoge qualiteit, volgende ronde bestel ik weer bij Yang Yang Sushi

Mario
6 april 2021

Uitstekende kwaliteit

Johan Sunter
5 april 2021

Het is gewoon goed.

Koppelmans
4 april 2021

Heerlijke sushi, wat warm moest zijn was warm. Keurig op tijd geleverd.

D.
2 april 2021

Top!

Miriam
31 maart 2021

Heel goed service.

Maikel
31 maart 2021

Precies op tijd klaar, lekker als altijd.

Mirthe Termeulen
28 maart 2021

De bezorging was rond de tijd die ik had aangegeven, goed contactloos. Het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul Adriaanse
28 maart 2021

Prima service en top kwaliteit!

Julie
28 maart 2021

f*cking lekkhaa

Anke
25 maart 2021
Anoniem
24 maart 2021
Nicole
22 maart 2021

Uitmuntende kwaliteit en super verzorgd! Helemaal tevreden op de verjaardag. Hier blijf ik zeker bestellen.

Alexander
22 maart 2021
Anon
21 maart 2021
Hans Marijnissen
20 maart 2021

Erg lekker. Meer dan genoeg ook. We komen zeker nog eens

Woensel
20 maart 2021

als van ouds heerlijk vooral de warme rol was verrukkelijk.

Billy
20 maart 2021

Lekker sushii.

Willie
18 maart 2021

Snelle bezorging en prima kwaliteit

Richard
15 maart 2021
Nico
15 maart 2021

Erg lekker voor herhaling vatbaar en keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed
14 maart 2021

Lekker gegeten, top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Raaijmakers
14 maart 2021

‘Middags besteld s’avonds op tijd geleverd. Heerlijk gegeten, goed adres.

Debby
13 maart 2021

Het was weer heerlijk, zoals altijd!

Leanne
13 maart 2021

Erg lekker en stipt op tijd!

Paul.bouwman
12 maart 2021

Perfect alles

Hans
8 maart 2021

De bestelling was op tijd klaar. Het was verrukkelijk.

MP
8 maart 2021

Mijn zoon is er dol op en bezorging is sneller dan indicatie;-)

Alexander
8 maart 2021

Very tasty. As usual.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anjori van Beek
7 maart 2021

Het was echt heerlijk!!! Echt een aanrader!

Jan Willem
6 maart 2021

Hadden zeker 5 sterren kunnen zijn ware het niet dat de bestelling een beetje door elkaar geschud aankwam. Ga het zeker nog eens proberen.

Anne
5 maart 2021

Prima op tijd en lekker!

Elmira
1 maart 2021

Zeker lekker eten!

Alicia
28 februari 2021

Zeer lekker. Lekker lauw warme sushi. Producten smaken vers. Ik ben fan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
28 februari 2021
Marc
28 februari 2021
Kyara
22 februari 2021

De sushi is altijd zo lekker hier, goede service, kwaliteit en niet overdreven duur. Sinds ik alle sushi heb getest een aantal jaar geleden, is en blijft dit de favoriet.

PvB
21 februari 2021

Was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael
21 februari 2021

Heerlijk!

Edwin
20 februari 2021

Lekker gegeten!

Michel
20 februari 2021

Zoals altijd heerlijk. Vers gemaakt en aardige mensen bij afhalen.

Anoniem
18 februari 2021
Mitchell
16 februari 2021

Lekker eten en ze waren er nog eerder dan ze hadden aangegeven ! Het was nog super warm

Yasmine
15 februari 2021

Heerlijke sushi! Was ook optijd klaar!

Ibrahim
15 februari 2021

Vandaag besteld, het was weer heerlijk, lekker dichtbij van huis en lekker vers, ik raad ze zeker aan voor iedereen die zin heeft in sushi e.d.

Arts
14 februari 2021

De sushi was heerlijk, alleen jammer dat het niet op de afgesproktijd klaar was. 15 min de de kou moeten wachten

Kevin Van De Liefvoort
14 februari 2021

Lekker eten, snelle service en aardige mensen. Echt een aanrader!

DW
14 februari 2021

Super, zoals altijd.

Nancy
14 februari 2021

Het was weer heerlijk

Ties poulisse
13 februari 2021

Stond op tijd klaar, en was kwaliteit was zeer goed

Danielle Spaan
12 februari 2021

Heerlijk zoals altijd. De beste sushi van Brabant...

DW
8 februari 2021

Sushi was weer top, zoals altijd. Dat een bestelling net ietsje later is als er een dik pak sneeuw ligt is erg begrijpelijk, dus als mensen daarover in hun recensie gaan klagen (zoals ik hier net ergens las), dan moeten ze het voortaan lekker zelf gaan halen. Dikke fooi waard dat Yang Yang zelfs met dit weer bezorgt en uiteraard weer super kwaliteit levert. Top!

Mel
8 februari 2021

Sushi was top 👌

sanstip
7 februari 2021

Het was weer heerlijk, zoals altijd.

Verploegen
7 februari 2021

De sushi is heerlijk. De bezorging laat te wensen over. De bestelling kwam een half uur later, dan ik op hun tijdslot had aangegeven. Ik heb hier zelf over gebeld, helaas krijg ik alleen te horen dat ik begrip moet hebben voor yang yang. Ze geven ook aan de bestellingen niet aan te kunnen en dat het daardoor komt. Ook degene die de bezorging komt doen geeft aan dat ik begrip voor hun situatie moet hebben. Ik vind het persoonlijk erg jammer dat ze op deze manier met klanten omgaan.

Gradje
6 februari 2021

Superrrrrr lekkerrrrr kei goed

Ingrid en Stijn
6 februari 2021

Het was weer heerljk

Anika
31 januari 2021

Altijd lekker en vers! De loempia's waren helaas lauw maar ik woon ook best een eindje van yang yang af dus niets aan te doen. De sushi was weer heerlijk!

Herman
30 januari 2021

Heerlijk verse sushi. Enige aanmerking is dat sommige sushi te groot gesneden is.

Janine
28 januari 2021

Verse sushi. En klantvriendelijk en goeie bezorging.

Monique
25 januari 2021

Lekkere sushi en wakame salade. Stond precies op de gevraagde tijd klaar. Voor ons voor herhaling vatbaar 👌

sUUs
25 januari 2021

als fervente sushi tester heb ik op aanraden van een vriendin hier besteld en ik was aangenaam verrast! vooral de unagi waar ik toch al fan van ben, is een aanrader. dochter vond de handroll zalm heel erg lekker. wat erg fijn was dat onze bestelling bezorgd werd, ondanks de gietende regen kreeg ik een stralende lach vd bezorger. zeer tevreden, kneitervers bereid en lekker, ik ben inmiddels al een keer terug geweest

Jannelize
24 januari 2021
'N.
23 januari 2021

Echt hele lekkere verse sushi, dumplings, loempiaatjes enz. Smullen. Bezorging keurig, iets eerder dan gevraagd, maar hier werden we netjes over gebeld.

Marty Schepers
23 januari 2021

Het is goed alleen zit er in de vega box veel sishi's is met komkommer en dat is nu net iets wat niet echt lekker vind.

Britt
21 januari 2021
Nina
20 januari 2021
Marieke
20 januari 2021

Zoals altijd weer heerlijke sushi!